инструктори

Соня Куюмджиева
Соня Куюмджиева

Експерт по Карате и групови аеробни тренировки. Завършва НСА „В. Левски“. Многократен републикански и балкански шампион по Карате в дисциплина кумите. Провежда специализирани тренировки по карате за деца от 5 до 16 годишна възраст и +16г. Старши треньор по дисциплината кумите на състезатели към спортен клуб „ MAXsport“.
Инструктор по Пилатес бол и Тапаут.

Калоян Пресолски
Калоян Пресолски

През 2005 г. завършва кинезитерапия към НСА „Васил Левски“. От 2006 година активно се занимава със спорт. Лицензиран фитнес инструктор към НСА завършил 2012г. Амбициозен и силно мотивиран. Занимава се с бодибилдинг от 10 години, като с оглед обширния си опит, е подпомогнал много на своите клиенти в борбата с редуцирането на мазнините, подобряване на кондиционната им форма, силовите показатели и начина на живот. Винаги мотивиран за постигане на поставените му цели.
В момента е кондиционен треньор на състезателния отбор към спортен клуб MAXsport.

Красимир Калпакчиев
Красимир Калпакчиев

Специалист инструктор в тренировките по КАРАТЕ. Завършва НСА Васил Левски, първенец на изпита към НСО. Медалист от Световни и Европейски състезания. Световен шампион за 2009 година от VI World Championship For Clubs - Italy . Участник в множество Световни и Европейски семинари. Старши треньор по КАТА на състезателите към спортен клуб MAXsport.

Виктория Кулинска
Виктория Кулинска

Виктория Кулинска, oт малка е на сцената, ходила е на танци и солфеж. Участвала е в много конкурси, фестивали и мюзикали. Вече има и поставени хореографии. Да се занимава с изкуство е мисия, иска да бъде агент на промяната, тук, у дома, в България. Преподавател на деца е от 2016 година и вече има спечелени призови места в национални състезания. От 2016 година също е и инструктор по BODY FIT. Организатор е проекта "Здрав дух здраво тяло".

Весела Иванова
Весела Иванова

Веси се занимава от 6 годишна с художествена гимнастика. От 12 годишна тренира КАРАТЕ и е многократен шампион на турнири в България и чужбина.На 15 годишна възраст проявява интерес към здравословния начин на живот. Посещава и завършва курсове на тема „Спорт и Здраве“, „Как да оформя тялото си, чрез правилен режим на хранене“ , „Здравословен начин на живот“.Професионален инструктор по BodyAttack, успешно завършва MAXsport academy.

Гергана Стоянова
Гергана Стоянова

Завършва НСА Васил Левски. Бивша национална състезателка по фехтовка, с много републикански титли.
Активно се занимава със спорт от 15 години. От 2017 г. е треньор по аеробни групови занимания в спортен клуб MAXsport. Води тренировки по Combo Gym - модерен микс от физически натоварвания и упражнения за различни мускулни групи.